Hos Liftup A/S arbejder vi altid med innovation og med udvikling af produkter inden for velfærdsteknologi som vores grundsten. Liftup stræber mod at udvikle velfærdsteknologiske produkter, som ikke bare hjælper handicappede og bevægelseshæmmede personer, men som også er en fryd for øjet, og med sit æstetiske design samtidig er til glæde for andre.

  • Løftestolen Raizer samles hurtigt og enkelt under en person, der er faldet og rejser på få minutter personen til næsten stående stilling. En person, der er faldet, og ikke selv kan komme op igen, bliver sikkert og bekvemt løftet op til næsten stående stilling. Raizer betjenes af kun én hjælper og kræver ingen fysisk indsats fra hjælperen udover en støttende hånd.

Raizer II er en opdateret version af den batteridrevne løftestol, hvor der er optimeret på både design og funktioner. Den er mere rengøringsvenlig og brugervenligheden er forøget med endnu nemmere samling af stolen, integreret fjernbetjening og en bedre placering af sikkerhedsselen – alt sammen støttet op af intuitive lyde og LED lys.

Raizer M er meget velegnet til brug i eget hjem og kan betjenes af alle. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at betjene den, og den kan ikke samles forkert. Stolen rejses op ved hjælp af et håndsving og det foregår i det tempo, der er overskud og kræfter til. Når som helst kan man uden risiko slippe håndsvinget og holde pause.

www.raizer.dk

  • Airbaggen er blevet en selvfølge i de fleste biler, og mange danskere cykler i dag rundt med en airbag om halsen. Næste skridt er hofteairbaggen, som beskytter mod hoftebrud ved et fald. HipGuard placeres rundt om maven og når et fald registreres, vil en airbag automatisk oppustes, hvilket giver optimal beskyttelse af hoften. HipGuard giver stor bevægelsesfrihed og er let at anvende. En person, som er i risikogruppe for at falde, vil opleve øget tryghed og motivation til et mere selvstændigt liv med aktiviteter uden for hjemmet ved at bære HipGuard.

Kan en hofteairbag spare de tusindvis af indlæggelser og plejehjemspladser, der hvert år opstår efter hoftebrud? For ikke at tale om patientens evne til at gå og have et smertefrit liv?

I Århus skal HipGuard testes på en række udvalgte ældre borgere for at se, om den kan beskytte mod brud på hoften. Derfor er kommunen i gang med at finde de borgere, der skal prøve hofteairbaggen af i praksis.

www.hipguard.dk